Project Description

This client wanted an open concept living area to make the space feel more inviting and flow.  After careful consideration they decided to choose TNT Interior Renovations & Designs to be their kitchen remodeling contractor.

Designs were finalized, matching cabinetry was ordered, and this kitchen remodel was ready to begin.

After some of the kitchen cabinetry was removed  in preparation, a non supporting wall separating the kitchen and living area was removed.  It was decided not to re-route the HRV ventilation in the kitchen to stay on budget.  A custom framed column was added to hide the duct work inside the column.

Slate veneer was installed on the front of the eating bar.  New matching white cabinetry was installed along with matching laminate countertops.  Custom gable ends for the cabinetry were constructed and installed as well as custom made crown moulding.

Walking into this home after the kitchen remodel feels more inviting and really opens up the space.